Kommentarer til Studieportalen.dk

nedladende relation mellem ADHD og uintelligens i SRP-bogen

28. november 2010 af Kalvis (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg synes at det er beklageligt at der i SRP-Bogen, som jeg har købt hos Studieportalen.dk, står dette på side 63, under "musik mens du arbejder":

"Dog skal det siges, at der er forskning, der foreslår at lidt støj i ørene kan hjælpe nogen med at koncentrere sig, dog især folk med ADHD og intelligens under gennemsnittet."

Når jeg læser "ADHD og intelligens under gennemsnittet", forstår jeg, i og med at i bruger "og", at i laver en relation mellem ADHD og uintelligente. Jeg er sikker på at det blot er en fejl fra jeres side, men jeg vil for en sikkerhedsskyld påpege at ADHD intet har at gøre med at være uintelligent. Jeg vil derfor foreslå at i bruger "eller", frem for "og", eller at i fjerner "intelligens under gennemsnittet", da sidstnævnte også virker en smule nedladende over for læserne, som bliver foreslået ikke at høre musik, hvis man er mindre intelligent.


Mange tak.

Venlig Hilsen
Louis Kleiminger


Brugbart svar (3)

Svar #1
29. november 2010 af Jean

Hej Louis, 

Tak for den konstruktive feedback!

Det er selvfølgelig ikke hensigten at sætte lighedstegn mellem ADHD og uintelligens, og vi vil rette det i næste udgave af bogen. 


Brugbart svar (2)

Svar #2
25. maj 2011 af Bootstrap (Slettet)

.


Skriv et svar til: nedladende relation mellem ADHD og uintelligens i SRP-bogen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.