Kemi

koncentration

01. december 2010 af Jenjiichan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde koncentrationen for HSO3- (=10ml) og IO3- (20ml) i mol/liter altså M, men ved kun at den totale volumen er 125

V(KIO3)=20ml
V(H2O)=90ml
V(Stivelse)=5ml
V(NaHSO3)=10ml

(M)[HSO3-] (inden reaktionen)= ??
(M) [IO3-] (inden reaktionen)= ??
 

Skal jeg bruge formlen c=n/v eller ?.. men jeg har jo kun v?


Skriv et svar til: koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.