Matematik

Beregning af længden på halveringslinjen fra B

02. december 2010 af Mr.Plauborg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal beregne halveringslinjen fra B...

Vinkel B = 50 grader

|AC| = 5

Nogen der kan hjælpe mig på vej ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2010 af klimasven (Slettet)

 Har du flere oplysninger?


Svar #2
02. december 2010 af Mr.Plauborg (Slettet)

Ups...

|AB| = |BC|

Ellers ikke andet..


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2010 af peter lind

Så er det jo en ligesidet trekant med topvinklen 50º. Lav en tegning med halveringslinjen = højden fra B. Den deler trekanten i to retvinklet trekanter, hvor du kender 2 vinkler og en side. Højden er den ene katete


Skriv et svar til: Beregning af længden på halveringslinjen fra B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.