Matematik

Ligninger

05. december 2010 af jegerrikke (Slettet)

 Har brug for hjælp til disse ligninger:

1. (2x+1)^2

2. 3x^2 -12=0

3.x^2=5x-6

4.4/x+3=x

Er ret sikker på de skal løses vha. af andengradsligninger


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2010 af pige24 (Slettet)

(2x+1)"2

(2x+1).(2x+1) gang alle leddene med hinanden.

God dag.


Svar #2
05. december 2010 af jegerrikke (Slettet)

Tak men skrev forkert ligningen er (2x+1)^2=1


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2010 af hell3417 (Slettet)

Den eneste, du behøver at beregne determinat til er 3. og 4.

Bare husk, at  z= 5 ⇔ z = ± √5


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.