Matematik

Rækkefølge

07. december 2010 af Ornela97 (Slettet)

2,05 

2,080

2,12

2,01

2,1

opgaven er at, jeg skal skrive de her tal i rækkefølge.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2010 af utdiscant (Slettet)

Du kan starte med at sætte nogle nuller på tallene, så de allesammen har den samme længde. Så bliver de til

2,050
2,080
2,120
2,010
2,100

Nu skal de sættes i rækkefølge, først efter det mest betydende tal (det mest til venstre), så efter det næstmest betydende tal (det nummer to fra venstre). Så får du

2,010
2,050
2,080
2,100
2,120

Du må sige hvis der er noget du ikke forstår.


Svar #2
07. december 2010 af Ornela97 (Slettet)

jeg forstår det godt..hvad med, med brøktal?

3/10

9/20

2/5

29/100

2/8


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2010 af Anxyous (Slettet)

 #2:

Du kan forlænge brøkerne, så de alle har den samme nævner.

I dette tilfælde, vil det nok være nemmest, at forlænge så alle brøker har nævneren 100.

Så i den første f.eks. ganger du med 10 på både tæller og nævner, så du får 3/10 = 30/100


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Mindste fællesnævner her er 200.


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. december 2010 af Anxyous (Slettet)

 #4:

Vil du uddybe det? Kan virkelig ikke se hvorfor.


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. december 2010 af utdiscant (Slettet)

8 går ikke op i 100. 8 går derimod op i 200 siden 8*25 = 200. Derfor er 200 den mindste fællesnævner.


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. december 2010 af Anxyous (Slettet)

 #6:

Det går ikke op med et pænt tal, men 2/8 = 25/100.


Skriv et svar til: Rækkefølge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.