Matematik

Problemer med en differentiering

08. december 2010 af Sbuje (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Jeg har nogle problemer med at få differentieret denne ligning:

m / (m - q * t)

t er min variabel, og m og q er ukendte konstanter, og jeg er lidt usikker på hvordan jeg skal gribe ligningen an, hvor man skal starte henne så at sige?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2010 af mathon

                 (m·(1 / (m - q·t)) ' = m·(-1)/(m - q·t)2 · (m - q·t) ' = -m/(m- q·t)2 · (-q)   =   m·q / (m - q·t)2


Svar #2
08. december 2010 af Sbuje (Slettet)

Super, mange tak for det hurtige og præcise svar :)


Skriv et svar til: Problemer med en differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.