Matematik

Differentialregning

08. december 2010 af P.L. (Slettet)

 f(x) = (x2 + x) • (4 - 3x) 

Jeg har inden ide om hvordan jeg gør med det, tror jeg bliver forvirret af at det står i parrentes? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2010 af Matkaj

Går ud fra at du skal differentiere f(x), hertil kan du bruge produktreglen!


Svar #2
08. december 2010 af P.L. (Slettet)

 har jeg gjort så får jeg: 

2x+1 • 4-3•x + x2 + x • 3 er det korrekt indtil videre??


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2010 af Matkaj

Ja du mangler blot nogle parenteser og et fortegn for (-3x)' = -3 så resultatet bliver

(2x+1) • (4-3•x) + (x^2 + x) • -3


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2010 af Krabasken (Slettet)

y = 4x^2+4x-3x*x^2-3x*x

y = -3x^3+x^2+4x

y' = -9x^2 + 2x +4


Svar #5
08. december 2010 af P.L. (Slettet)

 Okay tak for hjælpen:)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.