Matematik

to blandet opgaver

08. december 2010 af ernst88 (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har probler med de to opgaver her er der nogen der vil give mig lidt hjælp

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2010 af Krabasken (Slettet)

Måske skulle du prøve med noget andet end docx filer, som kun meget få af os kan åbne -


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2010 af mathon

                                     b = 2·(5-h)1/4

                                     A = h·b = 2·h·(5-h)1/4


Skriv et svar til: to blandet opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.