Fransk

Rettelser i franskstil

10. december 2010 af MeilieB (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey,

jeg har skrevet et brev som fransk stil til en skuespiller fra filmen Les Choristes, jeg har fået den tilbage med rettelser og skal nu til selv at rette rettelserne for at aflevere den tilbage igen, hvis det giver mening..

problemet er at der er nogen af rettelserne jeg ikke fortår, så jeg håber der er nogen der kan hjælpe

her kommer de:

Je pense vous avez joué trés bon(Adverbium) = det er bon der skal rettes men hvorfor? og hvad skal det rettes til?

Pépinot été(Kongruensfejl) l’innocent dans le film, il été(Kongruensfejl) seul jusqu’à ceque M. Mathieu est arrivé  = jeg har ingen anelse om hvad jeg skal gøre når der står kongruens fejl!! sidst jeg rettede noget var det forkert, og nu er jeg på bar bund!

Les autres le taquinâmes(Kongruensfejl, der har han også skrevet brug præsens i stedet) = igen en kongruensfejl og noget med præsens 

 j’ai pensai(Kongruensfejl) que = kongruens

 il a été péché pour lui = Omformulering nødvendig

la décision ({*}Relativt pronomen) Pépinot a pris à la fin du film = jeg ved ikke hvordan det "relativt pronomen" skal forstås..

og det var så det.. jeg ved det er meget, men jeg ville være super glad hvis bare noget af det blev rettet

Mvh.


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. december 2010 af Pierre (Slettet)

Je pense vous avez joué trés bon(Adverbium) = det er bon der skal rettes men hvorfor? og hvad skal det rettes til?

bien and mal are adverbs (for the most part, without getting into details).
bon and mauvais are adjectives.
Their applications are roughly equivalent to English, so if you know when to use well and good in English, you'll know the same thing in French.
 

Pépinot été(Kongruensfejl) l’innocent dans le film, il été(Kongruensfejl) seul jusqu’à ceque M. Mathieu est arrivé = jeg har ingen anelse om hvad jeg skal gøre når der står kongruens fejl!! sidst jeg rettede noget var det forkert, og nu er jeg på bar bund!

Datid af être

www.verbix,com

Les autres le taquinâmes(Kongruensfejl, der har han også skrevet brug præsens i stedet) = igen en kongruensfejl og noget med præsens

j’ai pensai(Kongruensfejl) que = kongruens

il a été péché pour lui = Omformulering nødvendig

la décision ({*}Relativt pronomen) Pépinot a pris à la fin du film = jeg ved ikke hvordan det "relativt pronomen" skal forstås..

og det var så det.. jeg ved det er meget, men jeg ville være super glad hvis bare noget af det blev rettet

Mvh.

Pépinot été(Kongruensfejl) l’innocent dans le film, il été(Kongruensfejl) seul jusqu’à ceque M. Mathieu est arrivé = jeg har ingen anelse om hvad jeg skal gøre når der står kongruens fejl!! sidst jeg rettede noget var det forkert, og nu er jeg på bar bund!

Les autres le taquinâmes(Kongruensfejl, der har han også skrevet brug præsens i stedet) = igen en kongruensfejl og noget med præsens

j’ai pensai(Kongruensfejl) que = kongruens

il a été péché pour lui = Omformulering nødvendig

la décision ({*}Relativt pronomen) Pépinot a pris à la fin du film = jeg ved ikke hvordan det "relativt pronomen" skal forstås..

http://www.jltekst.dk/fbg/index.html


Skriv et svar til: Rettelser i franskstil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.