Matematik

Forkort

16. december 2010 af enist (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle!

Jeg har brug for hjælp til flg:

Jeg skal finde T ved at løse V(t+T)=2*V(t)

Ifl min lære skal jeg først forkorte med v0, tage ln på begge sider,gang med b/a på begge sider og fjern 1-taller,isoler leddet med T og find T ved at tage ln på begge sider igen
 

Jeg forstår det ikke rigtig, vil i hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Har du en forskrift for V(t) ?


Svar #2
16. december 2010 af enist (Slettet)

Ja umiddelbart vil jeg mene at det er denne her: V(t)=V0 e^(a/b)1-e^(-bt)
Jeg bruger normalt disse konstanter a = 0.7 og b = 0.7 og V0 = 0.1


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Så opstil udtrykket for V(t+T)=2*V(t) og benyt din lærers fremgangsmåde. Det er ikke helt klart af det du skriver, hvordan udtrykket ser ud. Der mangler muligvis nogle parenteser.


Skriv et svar til: Forkort

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.