Kemi

Mængdeberegning

19. december 2010 af Wutever (Slettet)

 Hej alle,

Jeg er er i gang med denne formel, og jeg skal finde rumfanget af nogle gasser.

pV = nRT

n= 0,01 

R= 0,0831

T = 473,15 K

Jeg kan ikke komme helt videre, for jeg kender ikke p, så jeg kan regne videre...nogen der kan hjælpe mig ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2010 af khemisto (Slettet)

p er trykket angivet i bar. Er du sikker på at du ikke får oplyst trykket ?


Svar #2
19. december 2010 af Wutever (Slettet)

 Ja...

men er der en formål man kan bruge, til at komme frem til p uden V?

For måske kunne den bruges


Svar #3
19. december 2010 af Wutever (Slettet)

Tak fordi du ville svarer...fandt ud af, at trykket var 1.015 i en oven, så det skulle jeg gå ud fra xD


Svar #4
19. december 2010 af Wutever (Slettet)

 svare*


Skriv et svar til: Mængdeberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.