Matematik

Help me.

20. december 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Er størrelserne proportionale?

x=4+y nej

y=x+1 nej

x=4+y nej

x=4 gange y ja

Er det rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. december 2010 af peter lind

Ja. Den første og den tredje er iøvrigt identisk


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. december 2010 af julemanden88 (Slettet)

jep


Svar #3
20. december 2010 af pige24 (Slettet)

Så det jeg har skrevet er rigtigt.Hvad mener du med identisk Peter?

Tak begge to.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. december 2010 af peter lind

Den første x = 4+y

den tredje x = 4+y


Svar #5
20. december 2010 af pige24 (Slettet)

Undskyld fejl.De er heller ikke proportionale.


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. december 2010 af YoungSlowy (Slettet)

#0

det Peter Lind, mente var, at den 1. og 3. var ens skrevet, se evt. #4


Skriv et svar til: Help me.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.