Matematik

Mat.sammenhæng.

21. december 2010 af pige24 (Slettet)

y=x/2

y er det halve af x.Er det rigtigt?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er rigtigt.


Svar #2
21. december 2010 af pige24 (Slettet)

Tak Andersen.


Svar #3
21. december 2010 af pige24 (Slettet)

Er den her også rigtigt?

a=b/3

b er 3 gange a


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. december 2010 af Aihtu (Slettet)

a = b/3 = a*3 = b

hvis b er 3 og a er 1 (3 gange så meget)

a*3 = b   =   1*3 = 3   =   3 = 3

Så ja det er det ..


Svar #5
21. december 2010 af pige24 (Slettet)

Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. december 2010 af mette48 (Slettet)

#4

det er noget vrøvl du skriver, du burde se at få lært at bruge ⇒ eller ⇔ på passende steder


Skriv et svar til: Mat.sammenhæng.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.