Matematik

differential regning

31. december 2010 af matthacker (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey har lige en mere som jeg gerne vil have hjælp til :)

1/x^-3

hvordan skal jeg gribe den ad ?

går udfra jeg skal bruge regnereglen: ((x^-3*0)-(1*-3x^-4))/(x^-3)^2 ? men kan ikke helt få den til at give mening :( 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. december 2010 af mathon

      f(x) = (1/x-3) = x3

      f '(x) = 3x2


Svar #2
31. december 2010 af matthacker (Slettet)

hvilken regel siger at  f(x) = (1/x^-3) = x^3?


Svar #3
31. december 2010 af matthacker (Slettet)

bah mig der skal have styr på potensreglerne :P

men tak mathon


Skriv et svar til: differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.