Studievejledning

Forskel?

03. januar 2011 af Iman3b (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

 Jeg har talt med en studievejleder på Løbenhavns VUC idag angående at jeg gerne vil tage erhversøkonomi på som flex HF, og for at få SU så skulle den være på en såkaldt SU positiv liste. Der stod ikke erhversøkonomi på listen med virksomhedsøkonomi, og det som jeg ved er, at det er det samme, men man kalder det oftest for erhversøkonomi, og det prøvede jeg så at forklare studievejlederen, men han sagde at det var to forskellige ting (han sagde at han var ret sikker på det, men han kunne ikke forklare hvorfor).

Da jeg så slog det op på internettet står der på wikipedia at det er det samme, men vil lige være helt sikker.. Er der nogle her der ved om det er det samme eller to forskellige fag der ligner hinanden ligesom mediefag og multimediefag?

På forhånd tak for hjælpen :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. januar 2011 af MaibritG

Det er jf. min overbevisning ikke det samme fag. Erhvervsøkonomi er primært et HG-fag (på lavere niveau) eller et STX, HF eller HTX-valgfag. På HHX har de virksomhedøkonomi som blandt andet studieretningsfag, og det er dette fag, der er på positivlisten, desværre.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Skriv et svar til: Forskel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.