Matematik

Cosinus relationen

09. januar 2011 af Nannus (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg ved jeg skal bruge cosinus relationen, men er lidt i tvivl om udregning, nogen der kan hjælpe. 

JEg skal beregne længden af AC og BD 

og beregn vinklerne mellem de to diagonaler i parallelogrammet

de to spørgsmål er jeg lidt i tvivl om

 Vinkel B = 102 grader, og side benene har vinklerne: BA = 3,2 og BC = 5,6. 

Hjælp :/!?

Vedhæftet fil: PIC2713.tmp.jpg

Skriv et svar til: Cosinus relationen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.