Matematik

Diffr. Ligninger

09. januar 2011 af asdasdasd1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg har det problem at jeg ikke var der til introduktionen til diffr. ligninger i matematik så ved ikke helt hvad jeg skal gøre.

Jeg skal løse følgende opgaver.

1. Løs y' = 6cos(x)-3sin(x)
2. Find f(x) som er løsning til y' = 6x^2+2x-1, når f(1) = 5
3. Løs y' = 10x * Kvadratrod(x^2+1)


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

1. Find samtlige stamfunktioner til funktionen på højre side.

2. Find en stamfunktion til funktionen på højre side og fastlæg integrationskonstanten k ved at f(1) = 5.

3. Find samtlige stamfunktioner til funktionen på højre side.


Svar #2
09. januar 2011 af asdasdasd1 (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Diffr. Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.