Fransk

hjælp til oversættelse af nogle ord!

10. januar 2011 af MAliha555 (Slettet)

nogen der ved hvordan man siger

- skab

- håndvask

- komfur

- køleskab

- altan/terasse

- badeværelse

- soveværelse

- stue

- køkken

på FRANSK???


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2011 af hampbabe (Slettet)

ordbog.gyldendal.dk


Svar #2
10. januar 2011 af MAliha555 (Slettet)

man kan kun få oversat tre ord... men tak alligevel


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. januar 2011 af Thecoolstuff (Slettet)

 KØKKEN= LA CUISINE

STUE=SALLE

KØLESKAB= RÉFRIGÉRATEUR


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. januar 2011 af hippo746 (Slettet)

skab = armoire f eller placard m Armoire bruges hvis det ikke er et indbygget skab eller et vægskab

håndvask = lavabo m

komfur = cuisinère f

køleskab = réfrigérateur m, frigidaire m

altan/terrasse = balcon m / terrasse f

badeværelse = salle de bains f

soveværelse = chambre à coucher

stue = chambre f, pièce f, (spisestue) salle à manger f, (dagligstue) salon m

køkken = cuisine f


Skriv et svar til: hjælp til oversættelse af nogle ord!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.