Dansk

Dansk - HJÆLP!

11. januar 2011 af Streepz (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan skriver jeg denne sætning til nutid, når det er en episode, som allerede er sket før?

Julie havde haft det vanskeligt i den forrige skole, hvilket hun også havde fortalt til sin far, men han vidste dog ikke helt, hvor vanskeligt Julie havde haft det i den forrige skole. Julie havde nemlig ikke fortalt det hele til sin far. Der blev fx hyppigt spredt rygter og løgn om Julie i den forrige skole, som havde fløjet rundt i den lille by som spildevand i kloakken, som en stank der aldrig forsvandt.


Svar #1
11. januar 2011 af Streepz (Slettet)

Julie havde haft det vanskeligt i den forrige skole, hvilket hun også har fortalt til sin far, men han vidste dog ikke, hvor vanskeligt Julie havde haft det i den forrige skole. Julie har nemlig ikke fortalt det hele til sin far. Der blev fx hyppigt spredt rygter og løgn om Julie i den forrige skole, som havde fløjet rundt i den lille by som spildevand i kloakken, som en stank der aldrig forsvandt.

Er det rigtigt?


Svar #2
11. januar 2011 af Streepz (Slettet)

 Er der nogen, der kan svare mig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2011 af Tuanna (Slettet)

Mit forslag er:
Julie har det vanskeligt i den forrige skole, hvilket hun og så fortæller til sin far, men han ved dog ikke, hvor vanskeligt Julie har det i den forrige skole. Julie fortæller nemlig ikke det hele til sin far. Der bliver fx hyppigt spredt rygter og løgn om Julie i den forrige skole, som flyver rundt i den lille by som spildevand i kloaken, som en stak der aldrig forsvinder.
 


Svar #4
13. januar 2011 af Streepz (Slettet)

Okay, men det er noget, som allerede er sket.


Skriv et svar til: Dansk - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.