Kemi

Kemi hjæælp

11. januar 2011 af doha (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Færdiggør følgende reaktionsskemaer, idet du vælger sandsynlige reaktioner. Navngiv alle organiske stoffer blandt både reaktanter og produkter. Angiv endvidere i hvert tilfælde, hvilken reaktionstype, der er tale om.

a) CH3CH2CH=CHCH3 + H2 ?
b) CH3CH=CH2 + HCl ?
c) CH3CH2CHBrCH3 ? CH3CH2CH=CH


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2011 af dnadan (Slettet)

Hvad er dit eget bud?


Skriv et svar til: Kemi hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.