Fysik

Fysikglæde mennesker, kig forbi! :D

11. januar 2011 af STX2010 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har et kæmpestor problem! Hvis nogen lige gider kigge på min fysik-rapport, som jeg har vedhæftet. Det er på den sidste side, hvor jeg har sat mine egne tal ind i formlen som jo burde give 0, men ved mig giver det noget som burde være løgn!

TAK PÅ FORHÅND! (-:


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du kan vedhæfte din fil i .doc format er der flere, der har mulighed for at hjælpe. Eller beskriv det konkrete problem her.


Svar #2
12. januar 2011 af STX2010 (Slettet)

Jamen har jeg ikke også gjort det? Hvis ikk, hva/hvordan gør jeg?


Svar #3
12. januar 2011 af STX2010 (Slettet)

Prøv om du kan åbne nu (-:

Vedhæftet fil:Fysik rapport.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #4
12. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Mange brugere af SP kan ikke åbne de .docx filer, der bliver vedhæftet. Derfor er det en fordel, at vedhæfte filen i .doc format i stedet, eller .pdf , hvis det er en mulighed.


Svar #5
12. januar 2011 af STX2010 (Slettet)

Jeg har vedhæftet det som pdf, prøv om du ka åbne nu, hvis ikke så er jeg looooost! Jeg bliver slagtet af min fysiklærer hvis jeg ikke aflevere rapporten imorgen, jeg er døøøøøøøøøød!!! :( Og klokken er langt over min sovetid! Alt det her skader min skønhedssøvn!!! Jeg er bare træt nu!  :(


Brugbart svar (1)

Svar #6
12. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Du har et tal -510,947 i din sidste udregning. Hvad er det? Smeltevarmen for is er 334 kJ/kg = 334 J/g .

Men du skal jo bestemme smeltevarmen Ls af forsøget, så isoler Ls og indsæt forsøgets tal.


Brugbart svar (1)

Svar #7
12. januar 2011 af mette48 (Slettet)

(mvand,slut – mvand,start = mis)

det passer ikke med dine tal, har du smidt noget af isen væk?

Afgivet varme fra vand = modtaget varme for is og isvand

mvand*Δtvand*cv=mis*Lis+mis*Δtisvand*Cv

Jeg kan ikke se om det er det du mener med din udregning

Indsæt masser og temperaturforskelde, så kan du isolere Lis

Du bør være forberedt på en stor afvigelse, da jeres masser ikke passer sammen


Skriv et svar til: Fysikglæde mennesker, kig forbi! :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.