Matematik

mat.

12. januar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

2 piger er 8 år.3 piger er 9år.4 piger er 10 år.5 piger er 12 år.3 piger er 13 år.

A Hvor mange år er pigerne tilsammen?182år

B Beregn gennemsnitsalderen for pigerne.10,7år

Er det rigtigt?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2011 af Meadowish (Slettet)

 Jep!

2 * 8 = 16

3 * 9 = 27

4 * 10 = 40

5 * 12 = 60

3 * 13 = 39

16 + 27 + 40 + 60 + 39 = 182

182 / 17 = 10,7

Gennemsnitsalderen fås ved, i dette tilfælde, at gange antal personer med alder (for hver aldersgruppe) og ligge dem sammen (182)

Herefter dividerer du med antal personer i alt (17)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

 Jep, det er rigtigt.

- Var vist en tand for langsom! ;)


Svar #3
12. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Tak fordi I gad at rette det.


Skriv et svar til: mat.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.