Kommentarer til Studieportalen.dk

Forslag til den videre udvikling af SP

13. januar 2011 af Walras - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg synes, at vi mangler en facilitet, hvor erfarne brugere kan lave noter af varierende størrelser, der beskriver og forklarer, hvordan centrale forhold i de forskellige fag hænger sammen. I havde en "LektieWiki" på et tidspunkt, der åbenbart viste sig ikke at fungere men måske det så er muligt at få "min mappe" til at fungere, så vi kan uploade noterne og senere henvise brugere til dem igennem forummet?

Jeg har tidligere sendt Jean en besked om sådan en facilitet, og jeg mener stadig, at det er en god idé, idet det i længden kan være en smule demoraliserende igen og igen at skulle svare på, hvordan Keynes' økonomiske teorier hænger sammen (hvilket hovedparten af spørgsmålene i økonomi handler om...), hvis en kort note eksempelvis kunne forklare IS-LM modellen overbevisende på et niveau, som en gymnasieelev sagtens kan forstå. 

Dette ville helt sikkert også være en hjælp i matematik-forummet, hvor det er mit indtryk, at lektiehjælperne svarer på og giver hints til samme opgaver eller i det mindste samme typer af opgaver igen og igen, hvilket også må være en smule trættende i længden.

Pointen er, at når I nu har en masse universitetsstuderende, færdiguddannede kandidater og undervisere til rådighed, så udnyt det da ved at give muligheden for, at vi kan være en smule mere strukturede ved lektiehjælpen.


Skriv et svar til: Forslag til den videre udvikling af SP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.