Matematik

mini ampere til kWh skal vide det inden i morgen!

13. januar 2011 af Line1213 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

  hvordan regner man ud hvor meget 4 mini ampere er i kWh?

jeg skal bruge det i en projekt opgave som skal afleveres i morgen den 14/1- 11 så ville være dejligt med noget hjælp hurtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

Der mangler nogle flere informationer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

Der er ikke noget, der hedder mini ampere

Du mener nok milliampere (mA), som er et mål for styrken af strømmen (det går altså på kvaliteten)

kWh (kilowatt-timer) er derimod et mål for strømforbruget (- fx. når der skal betales for den brugte strøm-mængde)

Så de to måle-enheder kan ikke omregnes indbyrdes ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2011 af placebo321 (Slettet)

Jeg går ud fra, at du mener miliampere. kWh er en energienhed.
 

kWh = 3,6 * 106 J = 3,6 * 106 kg*m2/s2


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2011 af mette48 (Slettet)

Nu gætter jeg.

Er der tale om en maskine, der er tilsluttet lysnettets 230 V og trækker 4 mA?

Energiforbruget vil være U*I*t =230*0,004W*t    hvor t er tiden målt i timer=

0,000920kW *tid i timer

Kan du bruge det til noget?


Svar #5
14. april 2011 af Line1213 (Slettet)

 Okay tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: mini ampere til kWh skal vide det inden i morgen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.