Dansk

Vedrørende dansk!

13. januar 2011 af DanskEkspert (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Ikke fordi jeg har den store besværlighed vedrørende dansk, men jeg har ikke styr på hvad de forskellige ting hedder på latinsk. Her tænker jeg stensikkert på:

Biord.

Udsagnsord.

Grundled.

Tillægsord. 

Disse fire søger jeg svar på.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2011 af Alkymisten (Slettet)

Biord = adverbium

Udsagnsord = verbum

Grundled = subjekt

Tillægsord = adjektiv


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Adverbium

Verbum

Subjekt

Adjektiv


Svar #3
13. januar 2011 af DanskEkspert (Slettet)

 Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2011 af Alkymisten (Slettet)

Jeg må have været et sekund eller to hurtigere! :-)


Skriv et svar til: Vedrørende dansk!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.