Matematik

B)

14. januar 2011 af fallader (Slettet)

I en model for udviklingen af antallet af individer i en population betegner N(t) antal individer i populationen til tiden t (målt i døgn). I modellen antages det, at:

N'(t) = 2*10-8*N(t)*(106-N(t))

b) Tegn en graf der viser sammenhængen mellem væksthastigheden og antallet af individer i populationen.

Hvorfor kan jeg ikke tegne den i tii


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2011 af AskTheAfghan

N'(t) = Derivative(N(t),t)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Tegn grafen for funktionen

f(x) = 2·10-8·x·(106 - x)


Skriv et svar til: B)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.