Matematik

Areal af trekant samt median

16. januar 2011 af MarieHansen19 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 I en trekant ABC er a=6,7 cm, A=56 grader og B = 43 grader

a) bestem c samt arealet af trekanten

b) bestem længden af medianen ma

Hint: Medianen er den linije der forbinder punktet i vinkel A med midtpunktet af siden a, dvs a deles i to stykker som begge er halvt så lange som a

Hjælp vil værdsættes :) !


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2011 af mathon


Skriv et svar til: Areal af trekant samt median

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.