Matematik

Solve c:)

17. januar 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal finde c og det skal give -53 men det kan jeg sgu ikke få til at passe, så er der en der gider vise mig vejen frem?:)

4=20/3+c*e^-3


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2011 af NejTilSvampe

 4=20/3+c*e^-3

4 - 20/3 = C*e^-3

C = (4-20/3)/e^-3 = (12-20)/(3*e^-3) = -8/(3*e^-3) = -53,561431795167113975809412412218


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2011 af niicki (Slettet)

1. trin:

smid 20/3 over på vensterside heraf : 4-20/3=c*e^-3

2.trin:

divider venstre siden med e^-3 og heraf (4-20/3)/e^-3=c

3.trin:

(4-20/3)/e^-3=-53,56=c


Svar #3
17. januar 2011 af jrnh555 (Slettet)

hvad sætter du ind på e's plads?


Svar #4
17. januar 2011 af jrnh555 (Slettet)

jeg får det til -2,666667


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. januar 2011 af NejTilSvampe

 e er eulers tal.  gå ind på google og skriv e, så får du en approksimation.


Svar #6
17. januar 2011 af jrnh555 (Slettet)

nice det vidste jeg sgu ikke mange tak


Skriv et svar til: Solve c:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.