Matematik

Hjælp til geometri!

17. januar 2011 af AndyHTX (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej, jeg har en geomatri opgave, som jeg har knoklet med længe nu, men jeg er fuldstændig blank.

Opgaven lyder således:

En cirkelring har et areal på 225 cm2 og en radius på r=5 cm.

Du skal bestemme radius R.

hjææælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2011 af mette48 (Slettet)

stor cirkel- lille cirkel

π*R2-πr2=areal af cirkelring

R2-r2=225/π

R2=225/π-52


Skriv et svar til: Hjælp til geometri!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.