Matematik

HJÆLP!!! f(t) = 150 * 0,9779^t

17. januar 2011 af Birke24 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg ved ikke hva jeg skal fordi jeg mangler at finde hlaveringstiden og hvad 0,9779 fortæller i stykket.

f(t) = 150 * 0,9779^t

Og tak til jeg der vil hjælpe mig :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. januar 2011 af NejTilSvampe

T½ = log(½) / log(a)             a = 0,9779

a fortæller med hvilken rate grafen vokser/aftager. Denne graf aftager med 1-0,9779 = 0,0221 = 2,21%


Svar #2
17. januar 2011 af Birke24 (Slettet)

Tak skal du have :D


Skriv et svar til: HJÆLP!!! f(t) = 150 * 0,9779^t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.