Matematik

areal af irregulær trekant

17. januar 2011 af thildegoggg (Slettet) - Niveau: B-niveau

når vinkel a=27,7

vinkel c=108,6

stykke ac = 8

jeg kan godt finde den resterende vinkel og siderne vha sinusrelationerne (right?) men hvordan fider jeg arealet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2011 af Benjamin O (Slettet)

Du skal selv.f bare gange højden med bredden og dividere det emd 2 efterfølgende


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. januar 2011 af mathon

               T = (b2/2) · (sin(A)·sin(C)) / sin(A+C)


Svar #3
18. januar 2011 af thildegoggg (Slettet)

   
#1

oh come on

#2

              det var lige præcis den jeg ledte efter! tusinde tak


Skriv et svar til: areal af irregulær trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.