Matematik

Ligninger

17. januar 2011 af lfe123 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

0,25x = 2,5 x

5x - 2 = 9x - 10 x

x : 4 = 7 x

2x - 7 = 13 x

10x + 4 - 3x = -45 x

4x + 2 = 8 + 3x x

3x - 4 = 8 - x x

x : 8 = 7 x

3x + 4 - 2x + 16 = 8 - 2x x

5,5x - 64 = 3,5x + 14 x

x + 27 = 6 + 4x x

x : 3 = 5 

Nogen der kan vise mig hvordan man løser dem.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2011 af larak (Slettet)

 15: 3 = 5 :) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2011 af NejTilSvampe

 gang med 3 på begge sider

x = 5*3 = 15

Rettelse: åh gud, troede det var en lang række af udregninger -.-' nej gider bestemt ikke vise hvordan man løser dem alle.. Vælg dem du har svært ved og spørg så.


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.