Matematik

Differentiering på TI-89

18. januar 2011 af camillabenkjer (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude, håber nogen kan hjælpe mig på vej..

Jeg sidder med en opgave, der lyder som følgende:

Lad cas-programmet differentiere funktionen med forskrift:

f(x) = x^3 / x^2+1

Vis ud fra differentialkvotienten at funktionen er voksende


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2011 af Knotz (Slettet)

hvad hedder din funktion helt præcist? Er det f(x) = x3/x2+1 eller f(x) = x3/(x2+1)?


Svar #2
19. januar 2011 af camillabenkjer (Slettet)

Det er f(x) = x^3 / (x^2+1)


Skriv et svar til: Differentiering på TI-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.