Kemi

Mol og CO2

18. januar 2011 af trinerasmussen1991 (Slettet)

Hej,

Kan man godt sige at 2 mol CO2 vejer 88 g ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Jep, på fast form kan du godt.

m = n*M = 2mol*44g/mol = 88g


Svar #2
18. januar 2011 af trinerasmussen1991 (Slettet)

hvordan laves  88g om til mg ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

 1 g = 1000 mg.


Skriv et svar til: Mol og CO2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.