Kemi
CO-stofmængde
02. maj 2005 af
Katty (Slettet)
Hej, er lige kommet i tvivl om en sikkert let opgave.
Har reaktionsskemaet:
5CO + I2O5 --> 5CO2 + I2
Kender nI2, og skal finde nCO. CO er den begrænsende faktor. Men hvilket af følgende udtryk er korrekt:
nCO = nI2 (da CO er begrænsende)
eller
nCO = 5*nI2
Har reaktionsskemaet:
5CO + I2O5 --> 5CO2 + I2
Kender nI2, og skal finde nCO. CO er den begrænsende faktor. Men hvilket af følgende udtryk er korrekt:
nCO = nI2 (da CO er begrænsende)
eller
nCO = 5*nI2
Svar #1
02. maj 2005 af frodo (Slettet)
den sidste, da du jo får dannet 1/5 så meget iod, som der var CO til start
Skriv et svar til: CO-stofmængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
