Matematik
Hjælp til vektore
02. maj 2005 af
Wickings (Slettet)
Hej,
Opgaven lyder som følger:
I firkanten ABCD er,
A(6,-2)
-> ->
AB = v
^
-> ->
BC = v
^
-> -> ->
CD = v - 2v
-> ( 3 )
v = ( 3 )
Så skal jeg bestemme B,C og D.
AB er altså ( 3 over 3 )
BC er altså (-3 over 3 ) .. samme som v-hat.
Jeg får B og C til:
B (9,1)
C (6,4)
ved at tage udgangspunkt i punktet A og så gå videre med AB, og så BC.
Mit problem er når jeg når til punktet C.
jeg får CD til ( -9 over -3 )
og det ødelægger den flotte firkant totalt! .. kunne tænke mig at CD var (-3 over -3) for så vil firkanten være pæn!
Nogle der kan tjekke det?
Opgaven lyder som følger:
I firkanten ABCD er,
A(6,-2)
-> ->
AB = v
^
-> ->
BC = v
^
-> -> ->
CD = v - 2v
-> ( 3 )
v = ( 3 )
Så skal jeg bestemme B,C og D.
AB er altså ( 3 over 3 )
BC er altså (-3 over 3 ) .. samme som v-hat.
Jeg får B og C til:
B (9,1)
C (6,4)
ved at tage udgangspunkt i punktet A og så gå videre med AB, og så BC.
Mit problem er når jeg når til punktet C.
jeg får CD til ( -9 over -3 )
og det ødelægger den flotte firkant totalt! .. kunne tænke mig at CD var (-3 over -3) for så vil firkanten være pæn!
Nogle der kan tjekke det?
Svar #1
02. maj 2005 af Wickings (Slettet)
Satans, den kunne ikke skrive dem rigtig op, her kommer dem der godt kunne være lidt utydelige:
BC = v-hat
CD = v-hat minus 2v
BC = v-hat
CD = v-hat minus 2v
Skriv et svar til: Hjælp til vektore
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
