Kemi

pKs og kb ????

20. januar 2011 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle

hvad er værdierne for disse dvs. pks og kb

CH3COONa, = svag base

Na2CO3, = middelstærk base

NaHSO4, = middelstærk syre

NH4Cl  ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Slå dem op i en databog.


Skriv et svar til: pKs og kb ????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.