Matematik

Andengradspolynomier på faktoriseret form

23. januar 2011 af Lividia (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg er ikke helt inde i det med at omskrive dem endnu. Hvis der var en der kunne løse den første opgave, og beskrive hvad man gjorde for hver ting, kunne det være super!

f(x) = a(x-r_1)(x-r_2)

f(x) = 2x^2 + 8x-10


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2011 af peter lind

a er koefficienten til x2 altså 2 i dette tilfælde.  r1 og r2 finder du ved at løse ligningen f(x) = 0


Skriv et svar til: Andengradspolynomier på faktoriseret form

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.