Matematik

Nem opgave i differentialregning...

23. januar 2011 af Elenaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesamen:) 

Håber nogen kan forklare mig, hvor jeg benytter mig af kvadratsætninger og andre matematiske metoder under beregningen af denne opgave. 

Funktionsforskrift: f(x) <span style="font-size:12.0pt; line-height:115%;font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family: "Times New Roman";mso-fareast-theme-font:minor-fareast"> = x^2<span style="font-size:12.0pt; line-height:115%;font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family: "Times New Roman";mso-fareast-theme-font:minor-fareast"> er differentialkvotienten f ' (x0)<span style="font-size:12.0pt; line-height:115%;font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family: "Times New Roman";mso-fareast-theme-font:minor-fareast"> = 2x

 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2011 af peter lind

Der er flere muligheder. Du kan bruge 3-trinsreglen. Du kan bruge reglen for differentiation af et produkt sammen med at x' = 1. Endelig findes der en mere generel regel; men det er nok ikke den, der tænkes på.


Svar #2
23. januar 2011 af Elenaa (Slettet)

 Tak for hjælpen:)


Skriv et svar til: Nem opgave i differentialregning...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.