Matematik

Nedsættelse

25. januar 2011 af Ukendtkurder (Slettet) - Niveau: 8. klasse

En symaskine til normalpris 3680 kr. er under udsalg nedsat til 2820 kr. 

Hvor mange % udgør nedsættelse ? 

Under udsalget kan maskinen også købes med 500 kr. i udbetaling og resten i 16 rater ( beløb ) a 230 kr.

Hvor meget koster symaskinen alt, hvis man køber på afbetaling ? 

Vil i ikk' nok skrive en slags formel så jeg selv kan regne den ud ? har svært ved stykket .. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2011 af ramme2 (Slettet)

Hvor mange % udgør nedsættelse ?

 (normalpris-udsalgspris)*100 / normalpris

 Hvor meget koster symaskinen alt, hvis man køber på afbetaling ?

udbetaling + antal rater*beløb (der afdrages)


Svar #2
25. januar 2011 af Ukendtkurder (Slettet)

 Hvad mener du med " afdrages " ? :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2011 af ramme2 (Slettet)

jeg mener de 230 kr


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. januar 2011 af Gestuz (Slettet)

 En symaskine til normalpris 3680 kr. er under udsalg nedsat til 2820 kr. 

Hvor mange % udgør nedsættelse ? 

3680-2820 = 860
860/3680 = 0,2336
0,2336 = 23,36 %
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. januar 2011 af asgerregsa (Slettet)

#4

 En symaskine til normalpris 3680 kr. er under udsalg nedsat til 2820 kr. 

Hvor mange % udgør nedsættelse ? 

3680-2820 = 860
860/3680 = 0,2336
0,2336 = 23,36 %

 0.2336*100 = 23,36 vel at mærke ;) 


Skriv et svar til: Nedsættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.