Fysik

Fysik obligatorisk eksamen

05. maj 2005 af PhoSpheer (Slettet)
Hey!
Jeg har så været så heldig at skulle op i fysik her som afslutning på 2.g! Men jeg er lidt i tvivl om, hvordan eksamensspørgsmålene er udformet. Hvis jeg nu siger, at vores opgivne overordnede emner er:
-Introduktion (herunder jorden, tyngdekraft, densitet)
-Energi
-Strøm og spænding
-Materialefysik
-Væsker og gasser
-Atomer
-Lys og atomer
-Regnbuen
-Mekanik
-Isolering (herunder begreberne my-værdi, k-værdi og sammensætning af k-værdi)

Er der så nogen, der kan opstille nogen generelle spørgsmål, som kunne tænkes at blive stillet? På forhånd tusind tak!! :P

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2005 af allan_sim

Der er ikke faste skabeloner for formulering af eksamensspørgsmålene. Du kan få et generelt indtryk ved at læse afsnittet om eksamensspørgsmålenes udformning her:

http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/censor/mdt/fy2000.htm

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2005 af Epsilon (Slettet)

Som Allan påpeger i #1, er der ikke faste skabeloner for formulering af eksamensspørgsmålene.

Det ville derfor være rent gætteri, hvis vi skulle byde på, hvordan et eksamensspørgsmål kunne tænkes stillet, når vi kun har kendskab til de overordnede emner. Der er kun én person, som kan give repræsentative eksempler på eksamensspørgsmålenes udformning, og det er den lærer, som skal eksaminere jer.

Men i forbindelse med forberedelse til mundtlig eksamen i fysik skal du ikke snydes for min fysiklærers bøn/hjertesuk, som bygger på hen ved 30 års undervisningserfaring;

"Tro ikke, at du kan "klare" den eksperimentelle del af eksamensspørgsmålet i forberedelsestiden. Forbered det hjemmefra - du véd med næsten 100% sikkerhed, hvordan spørgsmålet vil lyde."

Dertil skal det lige bemærkes, at også eksperimentelt arbejde uden rapport kan indgå i eksamensopgivelserne. Men igen - forhør dig hos din lærer.

//Singularity

Skriv et svar til: Fysik obligatorisk eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.