Matematik
Sinus i enheds cirkelen
Hey går i 8. klasse og min lærer har givet os en opgave om sinus. opgaven lyder: Hvad er sinus?
jeg har fundet ud af hvad sinus θ er i en retvinklet trekant men mangler hjælp til sinus i enheds cirkelen. Kunne godt tænke en lidt mere forståelig forklaring en den på wikipedia og andre steder på nettet håber i kan hjælpe :)
Svar #1
27. januar 2011 af navn1994 (Slettet)
der er en x, og y. i en enhedcirkel eller kordinatsystem.
Sinus er y aksen.
Svar #2
27. januar 2011 af NejTilSvampe
dl.dropbox.com/u/91554/Lektie/Matematik/Matematik/Teknisk%20matematik%20-%20Af%20Preben%20Madsen.pdf
Se under Trigonometriske funktioner
Svar #4
27. januar 2011 af NejTilSvampe
ideen er i korte træk, at i en trekant med hypotenusen 1, er den modstående katete sin(v).
sin(v) = mod / hyp <=> for hyp = 1 sin(v) = mod
Skriv et svar til: Sinus i enheds cirkelen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
