Fysik

FYSIK

30. januar 2011 af teamwork

hej

jeg har fysik A som studieretningsfag, og skal til eksamen i det til sommer. problemet er at jeg har en rigtig dårlig lærer som ikke rigtig kan lære fra sig, dette siger jeg på grundlag af at klassens gennemsnit i fysik er 4 mens den i de fleste andre fag ligger højere..

jeg vil gerne høre om nogen af jer har nogle råd til hvordan jeg kan træne det skriftlige så jeg i det mindste er sikker på at bestå, jeg har prøvet at sidde og løse nogle gamle eksamensspørgsmål men det går rigtig dårligt, hvor skal jeg begynde og hva kan jeg gøre. jeg har virkelig brug for råd


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. januar 2011 af yas-03 (Slettet)

1. start med at få styr på alle noter 2. sæt dig ned og kig noterne igennem 3. find nogle opgaver indenfor de forskellige emner i har haft. Fx. i Orbit findes der opgaver til hvert kapitel. 4. træk vejret. 5. lav nogle mader 6. tag til noget lektiehjælp og spørg så meget som du kan det hjælper virkelig 7. gå kapitlerne grundigt igennem, altså dem I har haft om 8. det værste der kan ske er at du kan få 02.


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. januar 2011 af 215 (Slettet)

 Du skal nok starter med de letteste opgaver
Du kan jo læse pensum igennem eller bare skimte noter


Svar #3
30. januar 2011 af teamwork

mit problem er at jeg synes aldig at opgaverne ligner hinanden ka næsten aldrig genkende noget jeg har lavet før, men hvis jeg skal kigge alt hvad vi har haft igennem så blir det jo fra c til A niveau,, det ved jeg ikke om jeg kan nå..  


Svar #4
30. januar 2011 af teamwork

har talt med mine klassekamerater om at sidde sammen og lave opgaver,, de vil meget gerne men vi har altid andre afleveringer for så det blir aldrig til noget


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. januar 2011 af 215 (Slettet)

 Selvfølgelig er de ikke ens.. det er jo en Eksamen.. Men har det lidt ligesom dig..
Jeg ved nu heller ikke hvordan jeg skal tackle situationen, end at lave flere opgavesæt.. Det gælder om have den fysiske viden, som løser problemet for  dig..


Brugbart svar (1)

Svar #6
30. januar 2011 af yas-03 (Slettet)

Tror bare du skal tage den med ro, og så bare sidde en weekend non-stop og øve fysik fra A-Z


Svar #7
30. januar 2011 af teamwork

# 5

ved at de ikke er ens og at det er eksamen, men jeg har også matematik på A og der er det meget lettere fordi man for det meste har lavet hel den samme opgave før bare med andre tal og så kan man huske det, men med fysik er det altid noget nyt, problemet er at jeg ved at det hele tiden blir værre både for mig og mine kammerater og læreren spørger altid hvad vi kan gøre i klassen for at løfte niveauet, men det som om det forsent.  er der nogle gode hjemmesider man kan bruge?


Brugbart svar (1)

Svar #8
30. januar 2011 af 215 (Slettet)

 Jeg tænkte lidt på denne..
http://chipmunk.dk/

ikke helt Fysik A stuff men noget du kan begynde med..


Svar #9
30. januar 2011 af teamwork

hmm tak for svarene og for hjemmesiden


Skriv et svar til: FYSIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.