Matematik

Rumfang af en cylinder

30. januar 2011 af mogens91 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,

Hvordan finder man rumfanget af en cylinder med højden 4,60 m og radius 2,30 cm? Resultatet skal skrives i eksponentiel notation og i kubikmeter.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2011 af 215 (Slettet)

 http://da.wikipedia.org/wiki/Rumfang


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2011 af mette48 (Slettet)

Rumfang = π*r2*h                  hvor r=2,30cm  (omskrives til m inden indsættelse) og h = 4,60 m       


Skriv et svar til: Rumfang af en cylinder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.