Fysik

tryk

01. februar 2011 af ernst88 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

i en cylender, der indeholder atmosfæriske luft, holdes rumfanget konstant lig 3,8m^3. Trykket er 1.6 bar og temperturen er 23 C. ved varmetilførsel hæves temperaturen til 57 grader C

find den tilførte varmemængde sam Q samt sluttrykket

håber i kan hjælpe det skal blive 175KJ og 1,8 bar


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2011 af Brateslaav (Slettet)

 Benyt dig af formlen Tryk i væsker.


Svar #2
01. februar 2011 af ernst88 (Slettet)

jeg har prøvet men synes ikke jeg kan ramme 175KJ


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2011 af Brateslaav (Slettet)

Indsæt din udregning herinde så kan jeg hjælpe derfra.


Svar #4
01. februar 2011 af ernst88 (Slettet)

C*M*deltat

M=V*p

M=3.8*1.2930=4.9134kg

jeg aflæser C=1.004

1.004*4.9134*34=167.7kJ
 


Skriv et svar til: tryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.