Matematik

LYS-intensitet! HJÆLP!

02. februar 2011 af camillethe (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg har virkelig store problemer med opgave tre(vedhæftet) Håber virkelig du kan hjælpe mig... 

Vedhæftet fil: 1a-Mat-1.opg8.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du kan vedhæfte filen i .doc eller .pdf format, er der flere, der kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2011 af Kvadratrod (Slettet)

3a: L = 100 • 0,69x

L = 100 • 0,692,5 = 39,5478

3b: T(0,5) = log(0,5) / log(a)

T(0,5) = log(0,5) / log(0,69) = 1,868


Svar #3
02. februar 2011 af camillethe (Slettet)

 Mange tusind tak ;)


Skriv et svar til: LYS-intensitet! HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.