Matematik

Plotte vektorer i Maple

02. februar 2011 af loppo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har en opgave i min matematik aflevering, der lyder som følger

Bestem tallet k således, at arealet af det parallelogram, der udspændes af vektorerne


a=(7, (4-k) b=(-1,k)

er 20. Tegn en figur af situationen.

Har udregnet k til at være 3, så har vektorerne

a=(7,-1) og b=(-1,3)
 

Nu skal jeg så tegne en figur af situationen, og mit spørgsmål er så, om jeg kan gøre dette i Maple? og i så fald, hvordan? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis k = 3, er a = (7 ; 1) , ikke (7 ; -1)


Svar #2
03. februar 2011 af loppo (Slettet)

 Nej okay, mindre skrivefejl.

Nogen der rent faktisk kan svare mig på mit spørgsmål? 


Svar #3
03. februar 2011 af loppo (Slettet)

 altså mindre skrivefejl i opgaven, da a er (7,(k-4) og ikke 4-k


Skriv et svar til: Plotte vektorer i Maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.