Matematik

Ligning med log

05. februar 2011 af postti (Slettet) - Niveau: B-niveau

 log5(x+3)= 4,26 

håber virkelig i lige kan hjælpe for er helt lost :S 
 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2011 af mathon

                    x+3 = 54,26 

.........

  log5-1(x) = 5x


Svar #2
05. februar 2011 af postti (Slettet)

 Mange tak


Svar #3
05. februar 2011 af postti (Slettet)

 Kan du hjælpe med den her også? 

34/(2x-3)=2


Skriv et svar til: Ligning med log

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.