Kemi

koncentrationen af svovlsyre

07. februar 2011 af camillahay (Slettet) - Niveau: C-niveau

150 mL. 2,0 mol/L svolvsyre fortyndes til et volume på 450 mL. Hvor stor er kontrationen af svolvsyre efter fortyndingen?

nogen som kan hjælpe og forklare hvordan man gør.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2011 af mathon

                                    Vfor·cfor = n = V·c

                                    cfor = (V / Vfor)·c

                                    cfor = (150 / 450)·(2,0 M)

                                    cfor = (1/3)·(2,0 M) = (2/3) M = 0,67 M


Skriv et svar til: koncentrationen af svovlsyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.