Matematik

Tiden han i gennemsnit bruger pr. kilometer

08. februar 2011 af ecw445 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

En person løber 42,2 km på 4 t. 35 min. 36 sek.

Beregn den tid, han i gennemsnit bruger pr. kilometer, han løber.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2011 af BabseBritta (Slettet)

42,2km løber han på 4 timer, 35 min og 36 sekunder. Det svarer til ((4*60)+35+ 36 sec) For at lave de 36 sec om til min (i decimaltid) må vi gøre således: 30 sec = 0,5 min - 1 sec =  0,5/30 = 0,016... * 36 = ~ 0,6 min

altså 240 + 35 + 0,6 = 275,6 min

42,2km = 275,6 min

1km = (275,6/42,2) = ~ 6,53 min eller 6 min og 35 sekunder


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#1

6,5308 min = 6 min 31,8 sek


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2011 af Basketshot (Slettet)

Men han må have fået en fejl i denne opgave for: Det er 46 og ikke 36 sek :b


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2011 af Basketshot (Slettet)

Men han må have fået en fejl i denne opgave for: Det er 46 og ikke 36 sek :b


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Så kan du jo regne opgaven med den ændrede tid. I #1 og #2 benyttedes de givne oplysninger.


Skriv et svar til: Tiden han i gennemsnit bruger pr. kilometer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.